Načini plaćanja

(18) Trgovac kupcu koji kupi proizvod iz internet trgovine izdaje račun u pisanom obliku. Račun je sačuvan u elektronskom obliku u računalu Trgovca i dostupan je kupcu kada ga zatraži . Račun se šalje kupcu naknadno nakon uplate na kućnu adresu koja je navedena u ponudi. U prodajnom salonu postoji mogućnost gotovinskog plaćanja i plaćanja karticom putem POS uređaja, kao i putem virmana (banka, pošta ili net banking) i online plaćanja karticama preko računala.

Oblik plaćanja na Internet stranici je plaćanje putem kreditnih i debitnih kartica: MaestroMasterCardVisa, Diners.

 

 

 

Plaćanje kreditnom ili debitnom karticom se smatra izvršenim u trenutku autorizacije od strane izdavatelja kartice. Po izvršenoj uplati vaša narudžba smatrat će se urednom narudžbom ukoliko su svi podaci točno i potpuno uneseni, nakon čega ćemo započeti obradu iste. Narudžba se neće smatrati urednom niti će na bilo koji način obvezivati Prodavatelja ukoliko po istoj nije prethodno izvršeno plaćanje.

O načinu i sigurnosti plaćanja te zaštiti osobnih podataka prilikom plaćanja kreditnim i debitnim karticama brine Tcom Payway, a više detalja možete saznati ovdje.

HT Pay Way primjenjuje najmodernije standarde u zaštiti podataka – Secure Socket Layer (SSL) protokol sa 128-bitnom enkripcijom podataka i MD5 algoritam. ISO 8583 protokol osigurava da se razmjena podataka između T-Com sustava i autorizacijskih centara kartičnih kuća obavlja u privatnoj mreži, koja je od neautoriziranog pristupa zaštićena dvostrukim slojem “vatrozida” (firewalla).

 

Za pružanje boljeg korisničkog iskustva i ispravan prikaz sadržaja, ova stranica koristi kolačiće.